BRANSCNYHET: Ny mikrofonagentur hos Fitzpatrick AB

BRANSCNYHET: Ny mikrofonagentur hos Fitzpatrick AB

Distribuerar nu den österrikiska tillverkaren Austrian Audio i Danmark, Norge och Sverige.

FRÅN FITZPATRICK

– Vi är stolta och glada över att få presentera Austrian Audio som ny agentur hos Fitzpatrick i Danmark, Norge och Sverige. Austrian Audio grundades för att behålla traditionen och arvet av ”Made in Vienna”: Handbyggda mikrofoner och hörlurar samt teknologier och ingenjörskunskap i världsklass från musikens huvudstad. Deras mål är att leverera överlägsna musik- och ljudverktyg till den moderna teknikern, artisten, producenten och musikälskaren. Austrian Audio har också ett djupt engagemang att leverera så miljövänliga produkter som möjligt och dessutom är produkterna och designen Open Source. 

UTE NU: Monitor 2-2019 (Ljus, Projicering & Digital Signage)

UTE NU: Monitor 2-2019 (Ljus, Projicering & Digital Signage)

PRODUKTNYHET: Beyerdynamic introducerar sin första konferenshögtalare

PRODUKTNYHET: Beyerdynamic introducerar sin första konferenshögtalare