BRANSCHNYHET: Internationell förstärkning till Special-Elektronik

BRANSCHNYHET: Internationell förstärkning till Special-Elektronik

Sedan 1 april arbetar holländska Maarten van Slooten på Special-Elektronik. Maarten kommer närmast från Amsterdambaserade BeamSystems där han jobbade som projektledare inom rental och installation. Med tolv års erfarenhet inom branschen är Maarten ett viktigt tillskott till Special-Elektroniks växande säljavdelning, där han nu kan bistå med hög kompetens mot just uthyrningsmarknaden.

FRÅN SPECIALELEKTRONIK

Rental är ett viktigt område för oss, inte minst via Panasonics produkter, så det känns helt rätt att addera mer kompetens och erfarenhet där. Vi ser alla fram emot att jobba med Maarten som kommer vara stationerad i Karlstad, säger Åke Larsson, vd på Special-Elektronik.

Maarten och familjen har rest till Sverige på semester flera gånger under åren och delar av hans familj bor här, så tanken på en flytt har växt fram naturligt. Att hitta en ny arbetsplats i ett främmande land kan dock vara svårt men i Maartens fall löste det sig på bästa sätt.

– En gammal kollega till mig flyttade till Sverige för några år sedan så jag kontaktade honom för att be om tips på arbetsgivare. Han rekommenderade Special-Elektronik i första hand så jag är väldigt glad att jag hamnade här. Företaget är väldigt attraktivt rent professionellt och jag gillar att Special-Elektronik siktar högt, utan att för den skull kompromissa med kvaliteten, berättar han.

Maarten mjukstartar genom att lära känna företaget och kunderna från huvudkontoret i Karlstad. Det nya språket är en utmaning men han snappar upp nya ord varje dag och inom ett par månader kommer han åka ut på kundbesök. Vad han ska göra utanför arbetstid har han redan planerat.

– I Holland hade jag inte särskilt mycket fritid. Förutom långa arbetsdagar tog det även lång tid att ta sig till och från jobbet. Nu ser jag fram emot att vara mer ute i skogen med min fru och våra tre barn, avslutar Maarten.

BRANSCHNYHET: Intinor skeppar utrustning till etablerad esport-aktör

BRANSCHNYHET: Intinor skeppar utrustning till etablerad esport-aktör

EnterCast blir återförsäljare för Media Excel

EnterCast blir återförsäljare för Media Excel