BRANSCHNYHET: Intinor skeppar utrustning till etablerad esport-aktör

BRANSCHNYHET: Intinor skeppar utrustning till etablerad esport-aktör

Plazamedia mottar order på tre Direkt-routrar.

Kunden som mottagit tre exemplar av Umeåbaserade Intinors Direkt-router är Plazamedia, ett liveproduktionsföretag inriktat på bland annat esport med över 150 anställda och som bockar av över 2 000 event per år. Medan två av dessa kommer användas till deras nya esport-kanal eSPORTS1, nyttjas den tredje till ett annat av de huvudsakliga produktionsområdena: travsport.

– Då esporten växer otroligt snabbt, insåg vi att vi var i behov av ytterligare teknisk flexibilitet och prestanda. Och på den vägen upptäckte vi Intinors Direkt-router, och vi upplever den som en form av svensk armékniv för IP-streaming, säger Stefan Valentin, Plazamedias Head of MCR.

BRANSCHNYHET: PSRIG utvalda att förse teater med ny teknik

BRANSCHNYHET: PSRIG utvalda att förse teater med ny teknik

BRANSCHNYHET: Internationell förstärkning till Special-Elektronik

BRANSCHNYHET: Internationell förstärkning till Special-Elektronik