BRANSCHNYHET: Leif Liljebrunn axlar ny roll på ZetaDisplay

BRANSCHNYHET: Leif Liljebrunn axlar ny roll på ZetaDisplay

Koncernchefen och vd:n blir Vice President Merger and Acquisition på digital signage-företaget.

Koncernchef och vd för digital signage-företaget ZetaDisplay, Leif Liljebrunn, kommer att tillträda en ny roll på ZetaDisplay som Vice President Merger and Acquisition. ZetaDisplay kommer därmed att söka en ny koncernchef och vd. Den nya koncernchefen beräknas tillsättas efter sommaren och Leif Liljebrunn kommer fortsatt att vara koncernchef och vd till dess att tjänsten är tillsatt.

– Leif har arbetat intensivt och målvetet sedan 2009 och har utvecklat ZetaDisplay till ett snabbväxande och lönsamt bolag och till en av de största aktörerna inom digital signage i Europa, säger Mats Johansson, styrelseordförande i ZetaDisplay. Vi är väldigt glada att Leif axlar den nya rollen som kommer att vara en viktig del i vår fortsatta internationalisering och att han stannar inom bolaget där han också är en betydande aktieägare.

BRANSCHNYHET: Riedel utser ny försäljningschef för Skandinavien

BRANSCHNYHET: Riedel utser ny försäljningschef för Skandinavien

BRANSCHNYHET: Sportsystem med mediakub till Lonza Arena i Schweiz

BRANSCHNYHET: Sportsystem med mediakub till Lonza Arena i Schweiz