BRANSCHNYHET: Sportsystem med mediakub till Lonza Arena i Schweiz

BRANSCHNYHET: Sportsystem med mediakub till Lonza Arena i Schweiz

– Lonza Arena är den första arenan i Schweiz som investerar i vår mediakub för att förbättra upplevelsen för sina evenemang.

Lonza Arena i Visp Schweiz har genom huvudentreprenören Frutiger AG beslutat att investera i ett toppmodernt mediasystem från svenska iCast. Investeringen innefattar en ny mediakub, digital scoreboard, VIP-skärmar, tv-studio och styrsystem för mediahantering tillsammans med grafiska matcheffekter. Ordern utförs i samarbete med deras schweiziska representant sportsevision.

– Vi är stolta över att välkomna Lonza Arena som ny kund och ser fram emot ett bra samarbete med arenan och hockeyklubben EHC-Visp. Lonza Arena är den första arenan i Schweiz som investerar i vår mediakub, för att förbättra upplevelsen för sina evenemang. Förutom Schweiz klubbar, har SHL, de norska och tyska hockeyligorna investerat i medieteknik från iCast. Efterfrågan på vårt mediasystem är fortsatt hög och med detta kontrakt ser vi fram emot nya utmaningar i Schweiz, säger Mats Hultemark från iCast.

BRANSCHNYHET: Leif Liljebrunn axlar ny roll på ZetaDisplay

BRANSCHNYHET: Leif Liljebrunn axlar ny roll på ZetaDisplay

BRANSCHNYHET: PSRIG utvalda att förse teater med ny teknik

BRANSCHNYHET: PSRIG utvalda att förse teater med ny teknik