BRANSCHNYHET: LinkedIn använder sig av Net Insights Nimbra

BRANSCHNYHET: LinkedIn använder sig av Net Insights Nimbra

Möjliggör sömlös videoproduktion.

Svenska Net Insight meddelar att LinkedIn Corp använder deras Nimbra-lösningar för ”högkvalitativ transport med låg fördröjning” av videoproduktion mellan företagets centrala kontrollrum och ett flertal studior runt om i landet. Ordern levererades under första kvartalet i år.

Nimbra 1060

Nimbra 1060

Nimbra 1060

– Net Insights lösning gör det möjligt för oss att producera shower där programledaren i New York intervjuar personer i Sunnyvale och den sömlösa interaktiviteten är fantastisk, utan märkbar fördröjning, säger Gary Schneider, Manager, Broadcast Systems Engineering på LinkedIn Corp. Vi planerar att dra nytta av Net Insights pålitliga och högkvalitativa lösning på andra platser runt om i världen i framtiden.

BRANSCHNYHET: NENT Group utser Cecilia Gave till Head of Viafree

BRANSCHNYHET: NENT Group utser Cecilia Gave till Head of Viafree

REPORTAGE: Framtiden för scenljus, Riksteatern

REPORTAGE: Framtiden för scenljus, Riksteatern