BRANSCHNYHET: Riedel utser ny försäljningschef för Skandinavien

BRANSCHNYHET: Riedel utser ny försäljningschef för Skandinavien

– Riedel expanderar i hela Norge, Sverige och Danmark, och som ett led i denna tillväxt blir Tobias ett starkt tillskott till vårt team.

Tobias Kronenwett är Riedels nya namn på den skandinaviska marknaden. Innan han anslöt till företaget har han varit Head of Business Development på SonoVTS Media, Vice President of Sales på Lawo och tekniker på tyska sändningsbolagen ZDF och SWR.

– Riedel expanderar i hela Norge, Sverige och Danmark, och som ett led i denna tillväxt blir Tobias ett starkt tillskott till vårt team, säger företagets försäljningschef, Martin Berger. Utöver sina erfarenheter från tidigare företag, besitter Tobias djupa kunskaper inom ljudteknik och mixningskonsoler. Det kommer skapa stora synergier för våra kunder och deras projekt.

REPORTAGE: Framtiden för scenljus, Riksteatern

REPORTAGE: Framtiden för scenljus, Riksteatern

BRANSCHNYHET: Leif Liljebrunn axlar ny roll på ZetaDisplay

BRANSCHNYHET: Leif Liljebrunn axlar ny roll på ZetaDisplay