BRANSCHNYHET: NENT Group utser Cecilia Gave till Head of Viafree

BRANSCHNYHET: NENT Group utser Cecilia Gave till Head of Viafree

– Cecilia har gjort en fantastisk insats inom vår sportorganisation och jag är väldigt glad över att hon nu tar över ansvaret för Viafree

I sin nya roll tar Cecilia plats i koncernledningen (Group Executive Management) och rapporterar till NENT Groups vd och koncernchef Anders Jensen. Cecilia började på NENT Group 2016 som Chief Operating Officer för NENT Groups svenska sportverksamhet.

– Viaplay och Viafree underhåller varje dag miljoner tittare över hela Norden och har potentialen att underhålla miljoner fler. Cecilia har gjort en fantastisk insats inom vår sportorganisation och jag är väldigt glad över att hon nu tar över ansvaret för Viafree, en av våra mest spännande tjänster, kommenterar Anders Jensen.

BRANSCHNYHET: Silicon Valley-företag köper svensk lagringsjätte

BRANSCHNYHET: Silicon Valley-företag köper svensk lagringsjätte

BRANSCHNYHET: LinkedIn använder sig av Net Insights Nimbra

BRANSCHNYHET: LinkedIn använder sig av Net Insights Nimbra