PRODUKTNYHET: Shures nätta Twinplex-serie är här

PRODUKTNYHET: Shures nätta Twinplex-serie är här

Rullar ut fyra myggor och ett headset för teater-, broadcast-, tv- och filmbruk.

Först ut är teatermicken TL45 och kommer med 1,1 millimeter tunn kabel, låg känslighet, hög ljudtrycksförmåga och LEMO-kontakt. Med TL46 har Shure i stället fokuserat på dialog då den har hög känslighet och lite lägre ljudtryckförmåga. TL46 finns både i LEMO- och MTQG-utförande.

Shure Twinplex TH53

Den tredje mikrofonen, TL47, är av allround-typ och fungerar enligt Shure med det mesta. Mikrofonen har fyra kontakter att välja på: XLR, MDOT, LEMO eller MTQG, och vill man löda själv så går det att få mikrofonen helt utan kontaktdon. Detta gäller även TL48, som är tänkt för tal och dialog i tv och film. Sist ut är headsetet TH53, som är bekvämt och flexibelt, lätt att justera, och har samma naturliga ljud som övriga mikrofoner i serien.

PRIS: FRÅN 399 TILL 599 DOLLAR
TILLVERKARE: SHURE,
WWW.SHURE.COM

UTE NU: Monitor 3-2019 (AV-teknik)

UTE NU: Monitor 3-2019 (AV-teknik)

TEST: Sennheiser Memory Mic

TEST: Sennheiser Memory Mic