EnterCast blir återförsäljare för Media Excel

EnterCast blir återförsäljare för Media Excel

Nu breddar EnterCast sitt erbjudande och välkomnar Media Excel som nytt varumärke i sin portfölj. I och med detta avtal blir man distributör på den nordiska marknaden.

- Vi är stolta över förtroendet att ta ut fler marknadsledande produkter inom livestreaming i Norden. Vår affär bygger på samarbeten med tunga partners som är best-of-breed, och med detta tillskott blir vi starkare än någonsin, säger Christer Jansson, vd på EnterCast Nordic AB.

Sedan tidigare finns hårdvara från LiveU i utbudet samt DALS för streaming. Beslutet att bredda utbudet går i linje med bolagets övergripande strategi: att skapa ett utbud som täcker alla streamingbehov.

- EnterCast visar på en stor kunskap inom vårt område och därför känns det helt naturligt att välja dem som distributör för våra produkter. Vi lägger stor tonvikt på att partners delar våra värderingar för att ge kunderna en trygg upplevelse med högt engagemang. Där har vi en stark gemensam grund att stå på, säger Nikos Kyriopoulos, VP of Business Development på Media Excel.

BRANSCHNYHET: Internationell förstärkning till Special-Elektronik

BRANSCHNYHET: Internationell förstärkning till Special-Elektronik

REPORTAGE: D&b Audiotechnik KSL, Waterfront, Stockholm

REPORTAGE: D&b Audiotechnik KSL, Waterfront, Stockholm