NAB 2019: LitePanels följer upp 2017 års LED-hit

NAB 2019: LitePanels följer upp 2017 års LED-hit

Debuterade Gemini 2x1 i Las Vegas.

Efter att ha tagit emot stor mängder ros för sin RGBWW LED Soft Light-panel Gemini 2x1 från fjolåret, debuterade LitePanels uppföljaren 1x1 på NAB.

Likt föregångaren är det intressanta på Gemini 1x1:s baksida, varifrån man kan välja färgtemperatur från 2 700 till 10 000 K, tillika ett stort antal färger och imitationer av en räcka gelatinfilter. Panelen kan fjärrstyras via både DMX och Bluetooth från en telefon. Vill man driva från ett batteri av typen V-Lock kommer det att introduceras längre fram.

Gemini 1×1 kan fjärrstyras via DMX men också via bluetooth direkt från filmfotografens eller elektrikerns egen smartphone! Tillbehör så att enheten kan drivas direkt från ett V-lock-batteri är på gång. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: LITEPANELS,
WWW.LITEPANELS.COM

INTERVJU: Magnus Ljungmark, Gearwise

INTERVJU: Magnus Ljungmark, Gearwise

NAB 2019: Canon presenterar sju cine-objektiv

NAB 2019: Canon presenterar sju cine-objektiv