PRODUKTNYHET: DJI utmanar GoPro

PRODUKTNYHET: DJI utmanar GoPro

Drönargiganten DJI tar upp kampen om actionkamera-användarna. En kundgrupp som länge dominerats av GoPro.

Vapnet man har tagit fram går under namnet Osmo Action och erbjuder 4K-video i 60 fps, 8x slow motion, HDR, elektronisk bildstabilisering, LCD-skärm, arbetstemperatur på minus tio grader och en vattentäthet ned till elva meters djup.

Fotofunktioner inkluderade innanför skalet är timelapse, långa exponeringar, timer-fotografering och röststyrning. När materialet är bandat och klart, kan man överföra det till telefonen via appen Mimo.

PRIS: 3 990 KRONOR
TILLVERKARE: DJI,
WWW.DJI.COM

PRODUKTNYHET: Avancerad linsteknik för broadcast- och AV-bruk

PRODUKTNYHET: Avancerad linsteknik för broadcast- och AV-bruk

REPORTAGE: Chimney (Postproduktion)

REPORTAGE: Chimney (Postproduktion)