PRODUKTNYHET: Angenieux gör återtåg till objektiv med fasta brännvidder

PRODUKTNYHET: Angenieux gör återtåg till objektiv med fasta brännvidder

Kommer avtäcka tolv objektiv fram till och med våren 2021.

Angenieux valde bästa möjliga – och kanske den pampigaste – platsen för att avtäcka nyheten om att man nu gör ett efterlängtat återtåg till objektiv med fasta brännvidder. En comeback som nu har stämplats med Optimo Prime Lenses. Objektiven är framtagna för fullformatet 24x36 millimeter och specar en bildcirkel på 46,5 millimeter.

Men man lär få vänta ett tag på det goda. Till hösten 2020 kommer man att debutera sex brännvidder, följt av ytterligare lika många när julen står för dörren samma år. Den första batchen inkluderar 21, 28, 40, 50, 75 och 135 millimeter, följt av julklappsvänliga 18, 32 och 100 millimeter. Man avslöjar också tre modeller till våren 2021: 24, 60 och 200 millimeter.

I samtliga fall listas fullt utbytbara objektivfattningar och innefattar Panavision XL, Nikon F, Canon EF, PL, XPL och LPL.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: ANGENIEUX,
WWW.ANGENIEUX.COM

BRANSCHNYHET: Gearwise slutför monsterorder till Azerbajdzjan

BRANSCHNYHET: Gearwise slutför monsterorder till Azerbajdzjan

PRODUKTNYHET: Diskret och mångsidig körmikrofon från DPA

PRODUKTNYHET: Diskret och mångsidig körmikrofon från DPA