BRANSCHNYHET: NEP förvärvar HDR

BRANSCHNYHET: NEP förvärvar HDR

Produktionsgiganterna slår sina påsar ihop.

HDR grundades 2007 och sysselsätter i dag över 100 personer inom områdena livesport, underhållning och sändningsmedia i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Och med HDR ombord tar NEP ett stort steg i sin satsning att etablera sig som världsledande aktör inom broadcast-tjänster och mediatekniska lösningar.

- Vi hyser stor respekt för HDR och deras team, säger Europachefen för NEP, Paul Henriksen. Våra respektive organisationer delar många värderingar och genomsyras av service-orienterade företagskulturer med ett tydligt mål: att leverera utomordentliga resultat med hjälp av innovativa, tekniska lösningar.

- Jag är stolt över vad vi har åstadkommit på blott ett decennium, säger HDR-vd:n Mats Dahlström. Vi är mycket exalterade över att ansluta till NEP. Att vara en del av en organisation som den kommer bidra med mycket gott för vår personal och våra kunder.

Avtalet mellan de båda produktionsbolagen klubbades den 17 juni och förväntas avslutas under kvartal tre eller fyra i år. Fram till dess kommer man att arbeta som vanligt som separata företag.

BRANSCHNYHET: Listen Technologies storsatsar i EMEA-regionen

BRANSCHNYHET: Listen Technologies storsatsar i EMEA-regionen

BRANSCHNYHET: ZetaDisplay tecknar globalt digital signage-avtal med Ingka Group

BRANSCHNYHET: ZetaDisplay tecknar globalt digital signage-avtal med Ingka Group