BRANSCHNYHET: Rekordstor tv-satsning på svensk damhockey

BRANSCHNYHET: Rekordstor tv-satsning på svensk damhockey

SDHL blir första damhockeyliga att tv-producera samtliga matcher.

Engagemanget kring Svenska Damhockeyligan växer, och för att möta det stora intresset sluts nu ett historiskt avtal där XVI Sports, tillsammans med produktionsbolaget Sportsground gör mångmiljonsatsning på SDHL.

Avtalet innebär att SDHL blir världens första damhockeyliga att tv-producera samtliga matcher och sträcker sig över 6 säsonger, med start 2019/2020, vilket innebär att minst 200 matcher kommer att tv-produceras varje säsong.

– Detta är ett avtal som ger oss den långsiktiga grunden vi behöver för att popularisera sporten, säger Angelica Lindberg, kommersiell chef för SDHL. Det ger oss kontinuitet, synlighet samt möjlighet till större intäkter – och förhoppningsvis innebär det att nu ännu fler upptäcker SDHL.

Angelica Lindberg / Foto: Twitter

Angelica Lindberg / Foto: Twitter

 
PRODUKTNYHET: Aktiva bashögtalare för krävande PA-bruk

PRODUKTNYHET: Aktiva bashögtalare för krävande PA-bruk

BRANSCHNYHET: Listen Technologies storsatsar i EMEA-regionen

BRANSCHNYHET: Listen Technologies storsatsar i EMEA-regionen