BRANSCHNYHET: Riedel expanderar i Sverige

BRANSCHNYHET: Riedel expanderar i Sverige

Inleder partnerskap med Semafor Mediateknik AB.

Den tyska aktören inom kommunikationsteknologi inleder ett partnerskap med Semafor Mediateknik AB. Detta innebär att Semafor nu kommer att distribuera Riedels trådlösa intercom-system Bolero till kunder inom media- och broadcast-området i Sverige.

– Riedels Bolero är en sann “game changer” och jag är mycket stolt över att representera och distribuera produkten här i Sverige, säger Björn Zabell, Managing Director på Semafor Mediateknik (t.v.). Det finns ett tydligt växande behov av intelligenta intercom-system som Bolero på broadcast- och AV-marknaden. Med sin robusthet och sitt högkvalitativa ljud kommer det här trådlösa systemet att förbättra våra kunders arbetsflöden avsevärt.

– Semafor är en perfekt partner för oss att expandera på den svenska marknaden, säger Tobias Kronenwett, Riedels Head of Sales i Skandinavien (t.h.). Björns omfattande tekniska expertis gör honom till en respekterad person i branschen. Och med hans stöd är jag övertygad om att vi etablera våra Bolero-lösningar i Sverige.

UTE NU: Monitor 4-2019 (Postproduktion & 3D-grafik)

UTE NU: Monitor 4-2019 (Postproduktion & 3D-grafik)

PRODUKTNYHET: Clay Pakys HY-B-EYE lovar mängder med förbättringar

PRODUKTNYHET: Clay Pakys HY-B-EYE lovar mängder med förbättringar