BRANSCHNYHET: Astro Spatial Audio teamar upp med svenska Audile Electroacoustics

BRANSCHNYHET: Astro Spatial Audio teamar upp med svenska Audile Electroacoustics

- Kunskapen och erfarenheten hos vår nya lösningspartner är oöverträffad.

Astro Spatial Audio är en ljudaktör verksam inom immersive-området. Nu utser man svenska Audile Electroacoustics till global leverantör.

I sitt nya uppdrag kommer Audile, en konsultfirma och systemintegratör inom elektroakustik, att i huvudsak agera företagets marknadsföringsmässiga förlängda arm till den svenska underhållningsbranschen. Samtidigt kommer man tillhandahåller utbildning och support för ASA:s ljudteknologi.

- Vår erfarenhet av sådana här system, tillsammans med den soniska utvärderingen av våra kunder, är att alla varit tydliga med att detta är den mest välljudande plattformen på marknaden, säger Mikael Collin, försäljnings- och projektledare på Audile. Mer eller mindre alla större ställen kommer att investera i denna typ av teknik för att klara av framtida krav från produktioner. Vi har redan många förfrågningar om att demonstrera teknologin.

- Vi är båda glada och hedrade att välkomna Audile till vår globala familj, säger Graham Murray, ansvarig för global affärsutveckling på Astro Spatial Audio. Kunskapen och erfarenheten hos vår nya lösningspartner är oöverträffad, och jag är mycket säker på att vi kommer att uppnå stora saker tillsammans i Sverige. Jag ser fram emot en lång och givande vänskap.

TEST: Panasonic AG-CX350

TEST: Panasonic AG-CX350

INTERVJU: Teddy Bergsman, Quixel

INTERVJU: Teddy Bergsman, Quixel