BRANSCHNYHET: Mediatec förvärvar Twentyfourseven

BRANSCHNYHET: Mediatec förvärvar Twentyfourseven

NEP fortsätter sin storsatsning mot att leda liveproduktionsbranschen.

Kort efter att NEP gått ut med att man förvärvat HDR, har nästa gått i hamn. Nu är det nämligen det NEP-ägda liveproduktionsbolaget Mediatec som förvärvat det Oslo-, Köpenhamn- och Stockholmsbaserade bolaget Twentyfourseven.

Förvärvet är ytterligare en pusselbit i NEP:s målsättning att vara världsledande i livesammanhang. Genom detta får man tillgång till vidare expertis och faciliteter, bland dessa en större sådan i Danmark, samt möjligheten att ge sig in i spelrelaterade event.

- Förvärvet av Twentyfourseven är en riktigt bra nyhet för våra kunder och stärker således Mediatec i Norden, säger Mediatec-vd:n Kenneth Paterson. Utöver tekniken förlitar sig vårt företag framför allt på att ta ombord rätt personer, och vi är mycket nöjda med Peters ledarskap och hans ohyggligt begåvade team.

- Vi kände oss redo att nästa steg i utvecklingen av företaget, kommenterar Twentyfoursevens vd Peter Lundgren. Att bli en del av Mediatec och NEP Worldwide Network kommer att vara en stor fördel för både vår personal och våra kunder.

PRODUKTNYHET: Feiyu Tech debuterar ny kameragimbal

PRODUKTNYHET: Feiyu Tech debuterar ny kameragimbal

TEST: Panasonic AG-CX350

TEST: Panasonic AG-CX350