BRANSCHNYHET: Navigator Nordic distribuerar Viviteks kollaborations- och presentationsteknik

BRANSCHNYHET: Navigator Nordic distribuerar Viviteks kollaborations- och presentationsteknik

– Navigator Nordics starka distributionsutveckling av skärmar och kollaborationslösningar för konferensrummet var starka skäl för oss att lägga till företaget i vårt nätverk.

Navigator Nordic är en nordisk distributör inriktad på områdena Lifesize (Unified Communication/integrering av olika kommunikationsformer), Navigator (tillverkning av optiska sändtagare) och Kemp Technologies (nätverk och infrastruktur). För ett par dagar sedan meddelade Vivitek, en tillverkare av utrustning för kollaborations- och presentationsbruk, att man spikat ett distributionsavtal med Navigator Nordic i Sverige för just denna form av teknologi.

– Navigator Nordics starka distributionsutveckling av skärmar och kollaborationslösningar för konferensrummet var starka skäl för oss att lägga till företaget i vårt nätverk i Sverige, säger Linnea Bergh, försäljningschef på Vivitek Nordics. Expertisen och produktportföljen som Vivitek erbjuder skapar många möjligheter, vilken inkluderar vår nyligen introducerade NovoDisplay-serie och videoväggarna Delta LCD.

BRANSCHNYHET: Shure expanderar i norra Europa

BRANSCHNYHET: Shure expanderar i norra Europa

INTERVJU: Johan de Sousa Mestre, Akustikkonsulten

INTERVJU: Johan de Sousa Mestre, Akustikkonsulten