BRANSCHNYHET: Shure expanderar i norra Europa

BRANSCHNYHET: Shure expanderar i norra Europa

Anställer Julian Simpson som marknadsutvecklingschef för Sverige, Norge, Danmark och Finland.

I sin nya roll kommer Julian Simpson att ha en lösningsorienterad och relationsbyggande roll mot slutkunder i regionen. Någon direktförsäljning handlar det inte om, utan den biten kommer fortsatt ske i samarbete med de utsedda distributörerna Benum Sverige, Benum Norge, Matrix Sales i Danmark och Intersonic Finland.

– Att ha Julian ombord är ett välkommet tillskott i vår försäljningsprocess, säger Karl Kahlau, Shure Country Manager på Benum Sverige. Hans bakgrund är väl lämpad för att hjälpa Shures nordiska distributörer att växa på marknaden för integrerade system. Vi välkomnar Julian till vårt team och omfamnar hans värdefulla bidrag till våra gemensamma mål.

Karl Kahlau, Benum Sverige

 
BRANSCHNYHET: TopRight Nordic tecknar leveransavtal med Polestar

BRANSCHNYHET: TopRight Nordic tecknar leveransavtal med Polestar

BRANSCHNYHET: Navigator Nordic distribuerar Viviteks kollaborations- och presentationsteknik

BRANSCHNYHET: Navigator Nordic distribuerar Viviteks kollaborations- och presentationsteknik