PRODUKTNYHET: Yamaha uppdaterar DXR-serien

PRODUKTNYHET: Yamaha uppdaterar DXR-serien

Större, lättare och tydligare ljud utlovas.

Yamahas DXR-serie består av fyra modeller, DXR8 (130 dB SPL), DXR10 (132 dB SPL), DXR12 (134 dB SPL) och DXR15 (134 dB SPL). där den största skillnaden mellan modellerna är storleken på baselementen. Men det är inte basen som fått sig en översyn i MKII-varianten, utan diskanten.

Den nya serien har fått en ny 1,75-tums neodymiumdiskant, som är både större och lättare än sin föregångare. Den nya diskanten ska ge ett tydligare ljud, samtidigt som ljudtrycksförmågan ökar med en eller ett par dB beroende på modell.

Vid registrering lämnar Yamaha garanti på sju år.

PRIS: DXR8: 6 099 KRONOR, DXR10: 5 599 KRONOR, DXR12: 6 399 KRONOR, DXR15: 7 199 KRONOR
TILLVERKARE: YAMAHA,
WWW.YAMAHA.SE

PRODUKTNYHET: Lowepro introducerar ryggsäckserien Photo Active

PRODUKTNYHET: Lowepro introducerar ryggsäckserien Photo Active

INTERVJU: Jacob Danell, Ember Light

INTERVJU: Jacob Danell, Ember Light