BRANSCHNYHET: Standard Audio levererar nu Genelec

BRANSCHNYHET: Standard Audio levererar nu Genelec

Kommer fokusera på produktserier för installation.

Genelec 4010A

Genelec 4010A

Standard Audio från Arlandastad inriktar sig på professionellt ljud, professionell AV-teknik och talat utrymningslarm, där varumärken så som Audinate, Db Technologies och Dynacord figurerar i sortimentet. Nu utökar man pro audio-segmentet genom att även inkludera Genelec. Fokuset kommer här att ligga på produktserier för installation.

– Deras installationsserie bygger i stort på samma konstruktioner som återfinns i deras studiohögtalare. Genelecs designfilosofi bygger på hållbar utveckling och miljövärden, där exempelvis kabinetten är gjorda av återvunnen aluminium. I installationssortimentet finns aktiva högtalare för installation på vägg och i tak, och i ett brett sortiment av storlekar för att passa i de flesta installationer. I vissa installationer och miljöer krävs anpassning och Genelecs högtalare kan exempelvis beställas i den RAL-färg som behövs. Det finns också ett brett utbud av fästen och tillbehör för att förenkla och åstadkomma en perfekt installation.

BRANSCHNYHET: Focusrite Group genomför sitt första förvärv

BRANSCHNYHET: Focusrite Group genomför sitt första förvärv

PRODUKTNYHET: Univox by Edin rullar ut ny slingförstärkare

PRODUKTNYHET: Univox by Edin rullar ut ny slingförstärkare