BRANSCHNYHET: TopRight Nordic tecknar leveransavtal med Polestar

BRANSCHNYHET: TopRight Nordic tecknar leveransavtal med Polestar

Inleder med Pro-AV-leverans till Oslo och Kina värd omkring två miljoner kronor.

TopRight Nordic har sedan tidigare levererat SMART Glas till Polestar och deras mockup i Torslanda. Nu tecknar TopRight ett treårsavtal med Polestar att vara tjänsteleverantör av Pro-AV-lösningar och först ut är leverans till Oslo och Kina. Ordervärdet är inledningsvis cirka två miljoner kronor.

– Värdet av att skapa en sådan här banbrytande lösning för en snabbväxande internationell kund som ligger i framkant av design- och teknikutveckling är större än det inledande ordervärdet, säger Anders Myrbäck, vd på TopRight Nordic. Vår ambition och målsättning är naturligtvis att bli en allt större leverantör till Polestar och till samtliga locations som ska rullas ut framöver.  

Leveransen till Oslo och Kina sker under augusti 2019. Slutleverans sker under september 2019.

Polestar.png
PRODUKTNYHET: Univox by Edin rullar ut ny slingförstärkare

PRODUKTNYHET: Univox by Edin rullar ut ny slingförstärkare

BRANSCHNYHET: Shure expanderar i norra Europa

BRANSCHNYHET: Shure expanderar i norra Europa