PRODUKTNYHET: Univox by Edin rullar ut ny slingförstärkare

PRODUKTNYHET: Univox by Edin rullar ut ny slingförstärkare

Klass-D-slingförstärkare med ökad effekt optimerad för flera slingkonfigurationer som en- och tvåvarvsperimeterslingor och multislingor.

Enligt tillverkaren är PLS-6 designad på “beprövad Univox-teknik” utan fläktkylning och lovar kortslutningssäker elektronik och switchat nätaggregat, hög ljudkvalitet, tyst och pålitlig drift samt lång produktlivslängd.

Självdiagnostik finns ombord, och när den aktiveras kontrolleras ingångar, AGC, förförstärkare, slutsteg och slingledare. Diagnostiken visar vilka delar av systemet som är korrekt fungerande och vilka som kräver åtgärd. Och den inbyggda signalgeneratorn, som är en del av den självdiagnostiska funktionen, kan även användas till att justera systemets fältstyrka om ljudkälla saknas.

PLS-6 är även utrustad med parametrisk MLC (Metal Loss Compensation) för att justera effekterna av metallpåverkan. Då både typen av metall och metallens närhet till slingan påverkar ljudet kan olika typer av kompensation krävas. MLC tillåter installatören att kompensera för den dämpande effekten från olika startfrekvenser.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: BO EDIN AB,
WWW.EDIN.SE

BRANSCHNYHET: Standard Audio levererar nu Genelec

BRANSCHNYHET: Standard Audio levererar nu Genelec

BRANSCHNYHET: TopRight Nordic tecknar leveransavtal med Polestar

BRANSCHNYHET: TopRight Nordic tecknar leveransavtal med Polestar