BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions och Zero Density tecknar strategiskt samarbetsavtal

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions och Zero Density tecknar strategiskt samarbetsavtal

Tillgängliggör den omtalade Virtual Studio-teknologin för fler europeiska länder.

Zero Densitys Augmented Reality-teknologi är en av pusselbitarna som tagit den finska hockeyligan till nya höjder. Och med systemintegratören Broadcast Solutions i ryggen har det visuella verktyget distribuerats i flera nordiska länder. Men nu ska kännedomen om Virtual Studio utbredas ytterligare.

Genom ett nyligen tecknat strategiskt samarbetsavtal mellan parterna utökar man den geografiska spridningen - Från Norden, till Storbritannien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Ungern och Spanien.

- Efter att ha samarbetat med Norden som utgångspunkt har vi blivit varse om Broadcast Solutions djupa kunskaper och stora expertis inom broadcast-området, berättar Zero Densitys försäljningschef UIas Kacmaz. Vi är mycket stolta över att ta detta till nästa nivå och nå ut till nya kunder.

- Zero Density ligger i absoluta världstoppen inom det här området och tänjer hela tiden gränserna för vad som är möjligt, säger Antti Laurila. global försäljningschef på Broadcast Solutions. Deras Virtual Studio-teknologi är helt enkelt en game changer, och vi ser fram emot att få ut den till fler europeiska länder.

 

PRODUKTNYHET: Riggschackel skickar lastdata direkt till telefonen

PRODUKTNYHET: Riggschackel skickar lastdata direkt till telefonen

PRODUKTNYHET: Blackmagic Design följer upp Pocket Cinema Camera 4K

PRODUKTNYHET: Blackmagic Design följer upp Pocket Cinema Camera 4K