BRANSCHNYHET: Svensk streamingteknologi når Malta

BRANSCHNYHET: Svensk streamingteknologi når Malta

Ledande maltesisk leverantör investerar i lösning som lovar “helt mobil och flexibel tv-upplevelse”.

GO, Maltas ledande leverantör av kommunikationstjänster och landets första leverantör av quad play, utökar sitt partnerskap med Edgeware för att vara med och påverka tv-tittandet i landet. Företaget installerade en ny lösning som innefattar Edgewares CDN- och originprodukter. Detta gör det enligt Edgeware möjligt att distribuera tv-innehåll till multipla skärmar och erbjuda tittarna en “helt mobil och flexibel tv-upplevelse.”

- Inga andra hårdvaruservrar kunde leverera den tillförlitlighet som vi efterfrågade och Edgeware har infriat detta löfte på alla sätt, säger Chris Attard, Senior Manager of TV systems på GO. Edgeware presenterar också en end-to-end-lösning, vilket innebär att vi inte behöver titta på ytterligare lösningar. Det är en så kallad ”one-stop-shop” utan risker, vilket är ytterst viktigt för oss när vi fortsätter att förnya tv-tittandet.

Johan Bolin, produkt- och teknologichef på Edgeware kommenterar:

- GO har tydligt visat sin plan att ständigt lyfta sitt tv-erbjudande och erbjuda tjänster som kunderna älskar. Detta har redan varit ett långt och fruktbart partnerskap, och vi är glada för att kunna fortsätta stödja GO på sin resa mot nästa epok av tv-tittande.

BRANSCHNYHET: THQ förvärvar Goodbye Kansas Game Invest AB

BRANSCHNYHET: THQ förvärvar Goodbye Kansas Game Invest AB

PRODUKTNYHET: Riggschackel skickar lastdata direkt till telefonen

PRODUKTNYHET: Riggschackel skickar lastdata direkt till telefonen