PRODUKTNYHET: Manley fyller 30 och firar med dubbel mikrofonförstärkare

PRODUKTNYHET: Manley fyller 30 och firar med dubbel mikrofonförstärkare

Bygger på David Manleys första design för professionellt ljud.

Manley Laboratories släppte sin första produkt för professionellt ljud, Manley Dual Mono Mic Preamp, 1989. Den i dag klassiska mikrofonförstärkaren designades av David Manley, som sedermera lämnade över företaget till sin kompanjon och exfru EveAnna Manley.

EveAnna har sedan 1993 framgångsrikt drivit Manley och gjort det till vad de är i dag. Nu passar hon på att fira 30-årsjubileum med en limiterad återutgåva av företagets initiala produkt för proffsljud.

Den nygamla mikrofonförstärkaren har fått tillägget XXX LIMITED EDITION, och levereras med ett signerat äkthetscertifikat. Precis som alla Manleys produkter är mikrofonförstärkaren handbyggd i Kalifornien. 

PRIS: CIRKA 43 000 KRONOR
TILLVERKARE: MANLEY LABORATORIES,
WWW.MANLEY.COM

PRODUKTNYHET: Presonus uppdaterar Eris-serien

PRODUKTNYHET: Presonus uppdaterar Eris-serien

PRODUKTNYHET: Z-Cam pressar marknaden för kompakta filmkameror

PRODUKTNYHET: Z-Cam pressar marknaden för kompakta filmkameror