BRANSCHNYHET: Michael Westerberg och Informationsteknik startar nytt digitalt bolag

BRANSCHNYHET: Michael Westerberg och Informationsteknik startar nytt digitalt bolag

Ett nytt och modernt eventsystem för såväl små som stora företag är i görningen.

Michael Westerberg, tidigare grundare av Delegia, startar tillsammans med Informationsteknik den nya digitala byrån Inadra. Målgruppen kommer primärt att vara mötesindustrin och man kommer att leverera både skräddarsydda digitala lösningar och arbeta med produkter, till exempel eventsystem.

Under namnet Inadra kommer man arbeta med att ta fram ett helt nytt och modernt eventsystem från grunden. Man siktar på högre säkerhet, bättre och snabbare teknik samt fler och enklare funktioner som tidigare inte varit möjliga. Det ska också vara enkelt att komma igång med, även om man är en liten arrangör eller event manager på ett större företag, enligt företaget.

– Informationsteknik är en stark och stabil partner för tillväxt med lång erfarenhet i mötesindustrin, både för möten och mötesplatser och vi ser direkt hur vi kan komplettera varandra i våra leveranser, säger Michael Westerberg, vd på Inadra (t.v.).

– Det är väldigt intressant att vi nu har ytterligare ett ben med mjukvarulösningar i vår affär och totalt kan leverera bredare lösningar i framtiden som innehåller både hårdvara och mjukvara, säger Patrik Camp, vd på Informationsteknik (t.h.).

BRANSCHNYHET: Soundware rekryterar välkänd Pro Tools-predikant

BRANSCHNYHET: Soundware rekryterar välkänd Pro Tools-predikant

BRANSCHNYHET: Lab.gruppen utser ny produktutvecklingsledare

BRANSCHNYHET: Lab.gruppen utser ny produktutvecklingsledare