PRODUKTNYHET: Crestron lanserar dynamisk ljussensor

PRODUKTNYHET: Crestron lanserar dynamisk ljussensor

SolarSync flyttar utomhusljus till inomhusmiljö automatiskt.

SolarSync (GLS-LCCT) arbetar på följande vis: Först mäter den utomhusljusets intensitet (lux) och färgtemperatur (CCT). Sensorn skickar sedan data till ett Crestron-styrsystem som synkroniserar sensorer inomhus för att matcha de uppmätta värdena av lux och CCT utomhus.

SolarSync tar väder och klimat i beaktning och återspeglar reella värden av naturligt dagsljus, som i sin tur ska skapa en dynamisk ljussättning inomhus och “främjar upprätthållandet av en naturlig dygnsrytm”.

Sensorn är konstruerad med en IP67-klassad kåpa, har ett inbyggt värmeelement som ska förhindra uppbyggnad av snö och is, och drivs med 24 volt (DC) via en Cresnet-busskabel till Crestrons belysningssystem.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: CRESTRON,
WWW.CRESTRON.COM

BRANSCHNYHET: Lab.gruppen utser ny produktutvecklingsledare

BRANSCHNYHET: Lab.gruppen utser ny produktutvecklingsledare

BRANSCHNYHET: Vertiseit förvärvar Digital Signage Solutions

BRANSCHNYHET: Vertiseit förvärvar Digital Signage Solutions