BRANSCHNYHET: Biamp Systems förvärvar Audioprof Group International

BRANSCHNYHET: Biamp Systems förvärvar Audioprof Group International

Adderar varumärkena Apart Audio och Community till sortimentet.

Sedan Oregon-baserade Biamp Systems köptes upp av Highlander Partners för två år sedan har AV-företaget varit på stark upptakt. Kort efter att man hamnade under investmentbolagets tak förvärvade man etablerade Cambridge Sound Management. Och mitt under industrisemestern i år gjorde man klart att nästa förvärv stavas Audioprof Group International. Detta medför att de Audioprof-ägda varumärkena Apart Audio och Community Loudspeakers faller in i Biamp Systems sortiment.

– Vårt mål är att omvandla företaget till en komplett leverantör av audiovisuella lösningar, och då är ett omfattande sortiment högtalare ett högprioriterat område för oss, berättar Biamp-vd:n Rashid Skaf. Förvärvet av Apart Audio och Community är ett stort steg för oss att nå det här målet.

Rashid Skaf, Biamp Systems

Rashid Skaf, Biamp Systems

BRANSCHNYHET: Art & Bob utser ny chef för film & drama

BRANSCHNYHET: Art & Bob utser ny chef för film & drama

BRANSCHNYHET: Soundware rekryterar välkänd Pro Tools-predikant

BRANSCHNYHET: Soundware rekryterar välkänd Pro Tools-predikant