PRODUKTNYHET: Panasonic annonserar ny axelkamera för tv-produktion

PRODUKTNYHET: Panasonic annonserar ny axelkamera för tv-produktion

Panasonic planerar att visa upp sin nya axelkamera AJ-CX4000GJ på IBC 2019. Produkten, som senare kommer att lanseras i december 2019, är ett nytt tillskott i CX-serien.

Kameran huserar ett B4-linsfäste och är utrustad med en stor 11 MP-bildsensor som möjliggör för inspelning i 4K (UHD) med en horisontell upplösning på 2 000 TV-linjer. Den är också kompatibel med HDR och BT.2100 och BT.2020. Kameran erbjuder dessutom en innovativ nätverkslösning där bilder kan distribueras från HD-läget direkt till uppspelningstjänster på internet med funktionen Direct Streaming. Kamerans LAN-terminal, som är utrustad med en låsmekanism (1000BASE-T-kompatibilitet), stöder NDI-/HX-anslutning. Och är du ute efter mer kontroll över din sändning, och kameran, är detta möjligt via IP-anslutning som gör att du smidigt kan koppla kameran till ett inspelnings-/distributionssystem i kombination med Panasonics fjärrkamera.

Pris: Uppgift saknas.
Tillverkare: Panasonic, www.business.panasonic.se

PRODUKTNYHET: Samyang släpper nya objektiv för professionella filmare

PRODUKTNYHET: Samyang släpper nya objektiv för professionella filmare

PRODUKTNYHET: Stativhuvud för tunga pjäser

PRODUKTNYHET: Stativhuvud för tunga pjäser