BRANSCHNYHET: Ahren Hartman – Shures nya Vice President of Quality

BRANSCHNYHET: Ahren Hartman – Shures nya Vice President of Quality

Vill tydligt markera sitt engagemang för högsta kvalitet. 

Ahren har arbetat hos Shure i över 25 år och har lett utveckligen av flera trådlösa system, bland dessa Axient. Nu intar han posten som Vice President of Quality, vilket innebär att han har ett övergripande ansvar över tillverkarens kvalitetssäkring.
– I takt med att marknaden och våra användare fortsätter att utvecklas, måste vi utveckla vår syn på kvalitet och samtidigt bygga vidare på den pålitlighet förknippad med vårt Shures produkter, säger Shures President tillika CEO, Chris Schyvinck. Jag är säker på att Ahren kommer uppfylla våra kvalitetsstandarder och skärpa vårt fokus ännu mer.

INTERVJU: Mikael Brodin, Ljudbang

INTERVJU: Mikael Brodin, Ljudbang

BRANSCHNYHET: DirectOut Technologies utser GSL Professional till ny distributör

BRANSCHNYHET: DirectOut Technologies utser GSL Professional till ny distributör