PRODUKTNYHET: Två storformatsskärmar i premiumklass från Panasonic

PRODUKTNYHET: Två storformatsskärmar i premiumklass från Panasonic

Kommer i storlekarna 86 respektive 98 tum.

De nya storformatsskärmarna i SQ1-sortimentet (TH-98SQ1 och TH-86SQ1), beräknas finnas tillgängliga i januari 2019. De har HDR-stöd och levererar 4K-bilder på 500 cd/m2, och kan användas i både porträtt- och landskapsläge, inklusive tiltmontering på upp till 20 grader.

Skärmarna är lämpliga för miljöer som detaljhandel, utbildning, museer och företag, samt utformade för 24/7-användning. De är även utrustade med en helt ny 12-segmentsfärghanteringsfunktion och sex bildlägen för justering av färgton-, densitet- och ljusstyrkeparametrarna individuellt för rött, grönt och blått, samt komplementfärgerna cyan, magenta och gult.

En ny multibild-utgång gör att skärmen kan delas upp i fyra kvadranter, två bild-vid-bild-varianter eller en av fyra bild-i-bild-effekter. Man kan också bygga en storbildsvägg med upp till 100 skärmar i 10x10-konfiguration.

Med digital signage-applikationer i åtanke har SQ1 en 4K USB-mediaspelare. Dess failover- och failback-funktion gör att systemet kan växlas till alternativa signaler om huvudvideosignalen avbryts. Ett annat inslag är en ny ultra-slim Intel® SDM-port (Intel Smart Display Module) som gör det möjligt att skicka signage via en tredjeparts inbyggd PC.

Från och med januari 2019 kommer en multi-touch infraröd version av SQ1-serien (TH-98SQ1-IR och TH-86SQ1-IR) att finnas tillgänglig.

PRISER: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: PANASONIC BUSINESS,
BUSINESS.PANASONIC.SE

TEST: Sanken CS-M1

TEST: Sanken CS-M1

JOBB: Mediasäljare sökes till Hansen Förlag AB

JOBB: Mediasäljare sökes till Hansen Förlag AB