EVENT: Bekanta dig med skärmar från Eizo

EVENT: Bekanta dig med skärmar från Eizo

Den 13 december hos Scandinavian Photo december kan du inspektera flera skärmar från tillverkaren och framföra frågor och synpunkter till Eizo Nordic.

FRÅN SCANDINAVIAN PHOTO

Torsdagen den 13 december mellan klockan 9–15 kommer Annicka från EIZO Nordic AB till vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm och demonstrerar skärmarna CG279x, CG277, CG2730 och CG248-4k från EIZO. Ta chansen och titta närmare på produkterna, ställ frågor och få tips och råd från Annicka. Välkommen!

CG279x

CG279x

Med USB-C som standard, andra generationens inbyggda kalibreringssensor samt högre kontrast och möjlighet att arbeta i HDR är 27 tums EIZO ColorEdge CG279x en favorit för dig som jobbar med video, foto och grafisk produktion. Automatisk hårdvarukalibrering och medföljande EIZO ColorNavigator Network säkerställer att alla i teamet får samma bildåtergivning genom hela produktionsprocessen vilket säkrar kvalitén och ökar produktiviteten.

CG277

CG277

Med en stor arbetsyta på 27 tum samt inbyggd kalibreringssensor och automatisk hårdvarukalibrering är EIZO ColorEdge CG277 en favorit för många som arbetar med bild och grafisk produktion. Medföljande EIZO ColorNavigator Network säkerställer att alla i teamet får samma bildåtergivning genom hela produktionsprocessen vilket säkrar kvalitén och ökar produktiviteten.

CG2730

CG2730

EIZO ColorEdge CG2730, med inbyggd sensor för automatisk kalibrering som standard, ger exakt färgåtergivning och en stor arbetsyta. Den nya generationen av kreatörernas favorit lever upp till de högt ställda krav som proffsfotografer och designers har på snabbhet, automatisering och bildbehandling för olika format.

CG248-4K

CG248-4K

Med en optimal kombination av storlek och upplösning levererar EIZO ColorEdge CG248-4K en fotografisk upplevelse och kontroll in i minsta detalj, självklart med inbyggd kalibreringssensor och automatisk hårdvarukalibrering. Medföljande EIZO ColorNavigator Network säkerställs att alla i teamet får samma bildåtergivning genom hela produktionsprocessen vilket säkrar kvalitén och öka produktiviteten.

VAD: Demodag med Eizo
VAR: Scandinavian Photo, Vasagatan 14, Stockholm
NÄR: 13 december, klockan 9–15

BRANSCHNYHET: Finalisterna till 2019 års prestigefyllda InAvation Awards på ISE klara

BRANSCHNYHET: Finalisterna till 2019 års prestigefyllda InAvation Awards på ISE klara

TEST: Sanken CS-M1

TEST: Sanken CS-M1