BRANSCHNYHET: Special-Elektronik satsar på digital signage och tillsätter ny tjänst

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik satsar på digital signage och tillsätter ny tjänst

Karlstadsföretaget anställer Lukas Brehmer.

PRESSMEDDELANDE

Lukas har lång erfarenhet av försäljning inom tv- och it-branschen och har arbetat med det de senaste tio åren. Han kommer senast från HOIST GROUP där han arbetade som teknisk säljare och sålde IT-och supporttjänster, digital signage och produkter till hotell- och konferensanläggningar.

Lukas kommer vara baserad på Stockholmskontoret och arbeta med digital signage för att hjälpa våra kunder att sprida målgruppsanpassad information via digitala informationsskärmar i offentliga miljöer så som butiker, hotell och konferensanläggningar.

Det var slumpen som gjorde att han sökte tjänsten som säljare på Special-Elektronik.
– Jag blev nyfiken på företaget som jag hade hört så mycket gott om så jag kollade på hemsidan och såg att de sökte spännande tjänster i Stockholm och jag tyckte att det vore extra kul att arbeta i ett Karlstadsföretag eftersom jag själv är från Värmland. Dessutom är det kul med det lokala tänket i alla affärer som de gör.

På frågan hur det känns efter första tiden hos Special-Elektronik säger han:
– Det har varit en mjukstart med två veckor på huvudkontoret där jag fått produktutbildningar och möjlighet att lära känna företaget och mina nya kollegor. Det är ett riktigt skönt gäng och det känns som om att jag kommer trivas bra på Special-Elektronik.
 

TEST: Sennheiser Digital 6000 (EK 6042, SK 6000, MKE 1)

TEST: Sennheiser Digital 6000 (EK 6042, SK 6000, MKE 1)

PRODUKTNYHET: NiSi Prosories introducerar professionellt filterkit för telefonen

PRODUKTNYHET: NiSi Prosories introducerar professionellt filterkit för telefonen