PRODUKTNYHET: Arris nya utgåva av Unit Bag mer anpassningsbar än tidigare

PRODUKTNYHET: Arris nya utgåva av Unit Bag mer anpassningsbar än tidigare

Kommer i storlekarna small, medium och large. 

Samtidigt som Unit Bag Small II är den minsta i trion, verkar man få plats med en hel del i det 470x265x265 mm stora utrymmet (B, H och D). Allt beror på hur du väljer att pussla de tre kardborrefästa väggarna (två mindre och en stor). Vill man lägga till fler väggar går det att klämma i ett par till. 

Small

Small

Medium

Desto fler prylar går det i Unit Bag Medium II (600x290x330) och Large II (670x300x365). Medan bägge inkluderar hållare för vattenflaska, fixerbara tillbehörsfickor på insidan och extra lagringsutrymme i form av en dragkedjeförsedd dokumentpåse, som även rymmer en surfplatta, är Large-modellen seriens premium-variant med ytterligare två dryckhållare. 

Samtliga är vattentåliga och har elastiska dragskor och sladdlås på lockets övre del. 

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: ARRI, WWW.ARRI.COM

TEST: Adam Audio S3H

TEST: Adam Audio S3H

UTE NU: Monitor Juni (IP, Kontribution & Distribution)

UTE NU: Monitor Juni (IP, Kontribution & Distribution)