BRANSCHNYHET: Adam Hall Group öppnar gigantiskt showroom i Frankfurt

BRANSCHNYHET: Adam Hall Group öppnar gigantiskt showroom i Frankfurt

Täcker in hela sortimentet – i kombination med livescen för demonstration. 

Ett av Europas största showrooms för branschfolk och artister inom underhållningsindustrin har nyligen slagit upp sina portar. I Frankfurt ligger nu en byggnad, stämplad med Adam Hall Groups logotyp, som rymmer rubbet i sortimentet och inkluderar egna varumärken så som LD Systems, Palmer, Gravity och Cameo. Förutom produktvisningar, kompletterar man upplevelsen med liveframträdanden för demonstration av utrustning. 

– Dagens dynamiska marknader kräver mod, mobilitet, innovation och förstklassig kundorientering, säger Adam Hall Groups CEO Alexander Pietschmann i samband med invigningen av sitt Experience Center i Frankfurt. Genom detta ville vi skapa en ideal miljö för professionella användare med innovativa, användarvänliga och kraftfulla eventlösningar och en möjlighet för människor att uppleva deras kreativa idéer på bästa möjliga sätt. 

Spana in bildgalleriet från invigningen 

PRODUKTNYHET: NEC:s nya MultiSync C-serie lovar "stilren minimalism" och "låg livstidskostnad"

PRODUKTNYHET: NEC:s nya MultiSync C-serie lovar "stilren minimalism" och "låg livstidskostnad"

EVENT: Adapt arrangerar Demo Days i Stockholm

EVENT: Adapt arrangerar Demo Days i Stockholm