BRANSCHNYHET: Integrated Systems Europe (ISE) flyttar till Barcelona

BRANSCHNYHET: Integrated Systems Europe (ISE) flyttar till Barcelona

Den populära AV-mässan expanderar och finner nytt hem att växa i. 

ISE-logo.png

Från och med 2021 kommer systemintegratörer inom AV- och digital signage-branschen behöva flyga till sydligare breddgrader för att uppleva den populära mässan. ISE, som tidigare ägt rum i RAI:s lokaler i Amsterdam, har nämligen vuxit så pass mycket (upp emot tio procent i besökare- och utställarantal årligen) att man behövt leta rätt på större lokaler. Så, från och med 2021 kommer ISE att arrangeras i Barcelona på Gran Via, som är en del av mässbyggnaden Fira de Barcelona. Datumen är 2 till och med 5 februari. 

– RAI och Amsterdam har varit ett fantastiskt ställe, fantastiska partners och bidragit till showens framgång, säger Integrated Systems Events Managing Director Mike Blackman. Men efterfrågan från utställare och den fortsatta ökningen av antalet deltagare visade att den begränsade golvytan skulle bromsa mässans utveckling. 

BRANSCHNYHET: Hoylu signerar avtal med Diversified

BRANSCHNYHET: Hoylu signerar avtal med Diversified

BRANSCHNYHET: Global Distribution förvärvar Symply Inc.

BRANSCHNYHET: Global Distribution förvärvar Symply Inc.