BRANSCHNYHET: Artifon öppnar kontor i Stockholm

BRANSCHNYHET: Artifon öppnar kontor i Stockholm

— Det är en lustfylld utmaning att få starta filialen i Stockholm, och Artifons fokus på scenkonst ligger mig extra varmt om hjärtat, säger ansvarige Ola Hellberg.

Att bygga hus för scenkonst hör inte till vanligheten. Inte heller att veta hur man ska göra. Konsulterna på Artifon är specialister på både akustik och AV-teknik i hus för scenkonst. Artifon har sitt säte i Göteborg men som specialister har de projekt i hela Sverige och Norge.

— Vi har haft och har många intressanta projekt i Stockholm och Mälardalen, bland annat om- och tillbyggnad av Kungliga Operan, nytt produktionscenter för Operan och Dramaten, Kungliga Musikhögskolan, Eric Ericsonhallen, Stadsteatern, Dramaten och Mälardalens Högskola. Vi har även ramavtal med Karolinska Institutet, säger Artifons vd Alf Berntson.

Kontoret i Göteborg kommer att vara huvudkontor och kontoret i Stockholm blir filialkontor med Ola Hellmark som ansvarig.

— Det är en lustfylld utmaning att få starta filialen i Stockholm, och Artifons fokus på scenkonst ligger mig extra varmt om hjärtat, säger Ola.

— Stockholm och Mälardalsområdet är mycket expansivt och vi ser stora möjligheter att växa med vår tydliga inriktning och specialitet. Vi är glada för att Ola Hellmark kommer till oss som ansvarig för Stockholmskontoret. Ola har mycket lång erfarenhet från teatervärlden och de senaste åren som AV-konsult. Hans erfarenhet passar perfekt in i vår nisch, säger Alf.

PRODUKTNYHET: Panasonics AG-CX350 – första camcordern med NDI HX-anslutning

PRODUKTNYHET: Panasonics AG-CX350 – första camcordern med NDI HX-anslutning

MJUKVARA I FOKUS: Adobe Rush

MJUKVARA I FOKUS: Adobe Rush