Matrix Sales numera också i Sverige

Matrix Sales numera också i Sverige

Ytterligare än bro har byggts mellan Sverige och Danmark – Matrix Sales öppnar en filial i Sverige, närmare bestämt i Stockholm. Premiär på svensk mark är den 1 november 2019. 

För att cementera det faktum att det dansk-svenska företaget nu blev aningen mer blågult, kommer de att åka land och rike runt för att visa upp sig för företagare i musikbranschen, samt försäljnings- och uthyrningsföretag av professionella ljudlösningar så att de får lära känna företaget ännu bättre. Matrix Sales representerar några av de starkaste varumärkena i branschen och har både kunskapen och kompentensen att göra skillnad för sina kunder. 

– Matrix Sales har lång erfarenhet inom den danska underhållningsbranschen, där vi är en av de absolut största distributörerna av professionella produkter till musikbranschen och till verksamma ljud-, belysnings-, AV- och scenföretag som bland annat levererar utrustning till teatrar och konferensanläggningar, berättar företagets vd Thomas Christensen. Matrix Sales har idag ett stort nätverk av AV- installatörer och uthyrningsföretag i Nordeuropa. Vi ser verkligen fram emot att få träffa de svenska användarna av L-Acoustics ljudprodukter och tillsammans med dem utveckla fantastiska ljudlösningar.

Lawo och Europaparlamentet tar emot pris vid AV Awards

Lawo och Europaparlamentet tar emot pris vid AV Awards

Analog nyhet för den digitala eran

Analog nyhet för den digitala eran