Intersonic förstärker sin ljusavdelning

Intersonic förstärker sin ljusavdelning

För att stärka upp sin ljusavdelning har Intersonic rekryterat Jim Rasmussen. Han kommer senast från Dramatens Lilla scen och har över 20 års erfarenhet inom ljusteknik och ljusdesign.

Med sin erfarenhet från ”hands-on”-arbetet kan han hjälpa kunder med lösningar som specifikt passar deras behov. Chansen dök upp när Göran ”Bokis” Boklund på Intersonic ställde frågan, en utmaning som Jim inte ville låta gå förbi. 

– Jag har ju köpt mycket produkter från Intersonic genom åren, säger Jim. Som kund har jag verkligen uppskattat den personliga kontakten. Någon som faktiskt ringer och säger att det här borde du kolla in. I jobbet som ljustekniker så stöter man ständigt på frågor och tekniska utmaningar och då behöver man någon kunnig att bolla med för att hitta rätt lösningar.

Privat gillar Jim att läsa böcker och titta på dokumentärer. Han är även väldigt musikintresserad och tittar gärna lite extra på ljuset när han är på konsert. ”Det är en oundviklig arbetsskada”, tillägger Jim. När han inte sprider ljus på sin omgivning hittar man honom i garaget skruvandes på sina veteranmopeder i väntan på att den rätta klassiska sportbilen ska dyka upp. 

 

www.intersonic.se

Genelec nu med ljud via nätverk

Genelec nu med ljud via nätverk

Båda händerna på surfplattan

Båda händerna på surfplattan