BRANSCHNYHET: Special-Elektronik förstärker genom Kenneth Brand

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik förstärker genom Kenneth Brand

Kenneth Brand är det senaste tillskottet i Special-Elektroniks säljteam. De senaste 2,5 åren har Kenneth arbetat på Ricoh och innan det var han bland annat på AV-huset i Stockholm i nästan 10 år. Sedan en dryg vecka tillbaka återfinns han alltså på Special-Elektroniks huvudkontor i Karlstad.

– Tanken är att jag inte ska vara stationär utan att jag ska resa en del och träffa återförsäljare ute på fältet, berättar Kenneth.

Special-Elektronik är välkänt för honom och han har jobbat med företaget på olika sätt i 30 år. Kenneth började jobba med AV redan 1988 och han ser fram emot att få lära känna sin nya arbetsgivares skara av återförsäljare:

– Det ska bli jättekul att få åka ut och träffa kunderna, både nya och gamla som jag redan känner till, säger Kenneth. Jag ser fram emot att lära mig mer genom att vara lyhörd och förhoppningsvis hitta behov som kunderna själva inte har identifierat än.

PRODUKTNYHET: Chauvet utökar serien EVE

PRODUKTNYHET: Chauvet utökar serien EVE

BRANSCHNYHET: Audix Microphones – ny agentur hos AVP Sales Scandinavia

BRANSCHNYHET: Audix Microphones – ny agentur hos AVP Sales Scandinavia