PRODUKTNYHET: Sennheiser avtäcker ny in-ear-duo

PRODUKTNYHET: Sennheiser avtäcker ny in-ear-duo

Introducerar IE 400 PRO och IE 500 PRO.

IE  400 PRO samt IE 500 PRO bygger båda på samma teknik: hörlurarna är bestyckade med 7-millimeters dynamiska membran, vilka utnyttjar Sennheisers teknik ‘TrueRespons’ för ett “tydlig ljud med mycket låg distorsion”, 0,08 procent.

Hörlurarna är enligt tillverkaren utformade för sitta bekvämt i de flestas öron, och kommer med både silikon- och skumgummitoppar i flera storlekar. Skillnaden mellan hörlurarna är att IE 500 PRO kommer med avtagbar partvinnad kabel, utökat frekvensomfång från 6 Hz till 20 kHz, samt kraftigare konstruktion.

PRIS: IE 400 PRO: 3 265 KRONOR, IE 500 PRO: 5 600 KRONOR
TILLVERKARE: SENNHEISER,
SV-SE.SENNHEISER.COM

BRANSCHNYHET: Bright Group kammar hem pris under InAVation Awards 2019

BRANSCHNYHET: Bright Group kammar hem pris under InAVation Awards 2019

PRODUKTNYHET: Nytt högtalarflaggskepp från Focal

PRODUKTNYHET: Nytt högtalarflaggskepp från Focal