PRODUKTNYHET: Kompakt professionell fältinspelare från Zoom

PRODUKTNYHET: Kompakt professionell fältinspelare från Zoom

Zoom har länge legat i framkant vad gäller utrustning för fältinspelning. Nu lanserar de den kompakta enheten F6 som med dubbla A/D-omvandlare ska klara allt från viskningar till explosioner – utan att behöva ställa in förstärkning.

Zoom F6 är enligt tillverkaren den första fältinspelaren med 32-bitars upplösning och dubbla A/D-omvandlare. Detta för att kunna spela in alla typer av ljud och musik, utan att behöva tänka på optimal förstärkning. Själva enheten är bestyckad med sex mikrofoningångar, och är kompatibel med Ambisonics.

Det går att spela in alla kanaler samtidigt i 96 kHz med 32-bitars upplösning, eller i 192 kHz med 24 bitar. Zoom H6 har en stor och tydlig färgskärm, som ska fungera lika bra i ljus som i mörker, samt dedikerade kontroller för transport och nivåer.

PRIS: CIRKA 650 DOLLAR
TILLVERKARE: ZOOM,
WWW.ZOOM-NA.COM

PRODUKTNYHET: Monitorlurar med extra bas från Tascam

PRODUKTNYHET: Monitorlurar med extra bas från Tascam

PRODUKTNYHET: Nytt stereopar från Røde

PRODUKTNYHET: Nytt stereopar från Røde