BRANSCHNYHET: Art & Bob utser ny chef för film & drama

BRANSCHNYHET: Art & Bob utser ny chef för film & drama

Meriterna: 15 år i branschen, hyllade filmatiseringar och flerfaldigt guldbaggebelönad.

Hyllad för sitt arbete med Astrid Lindgren-filmatiseringen Unga Astrid och de guldbaggebelönade filmerna Jätten, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och Call Girl, utser Art & Bob nu Maria Dahlin till chef för avdelningen film & drama.

– Det ska bli väldigt roligt att jobba med Film & Drama på Art & Bob. Alla på avdelningen är väldigt kompetenta och drivna. Art & Bob är ett bolag som lyckas förena det affärsmässiga med det lustfyllda samt ett flexibelt och snabbfotat bolag som anpassar sig efter branschen, säger Maria Dahlin.

Film & Drama på Art & Bob består av exekutiva producenten Anette Brantin, producenterna Veronika Öhnedal och Rebecka Hamberger samt utvecklings­producenterna Mikael Syrén och Frida Hallberg. Maria Dahlin kommer att rapportera till Art & Bobs VD Jan Blomgren.

– Vi gör en omorganisation för att anpassa oss efter vad projekten och marknaden kräver. Med Maria får vi in den spetskompetens vi behöver för att öka vår produktion av dramaserier och långfilm, säger Jan Blomgren.


PRODUKTNYHET: Blackmagic Design följer upp Pocket Cinema Camera 4K

PRODUKTNYHET: Blackmagic Design följer upp Pocket Cinema Camera 4K

BRANSCHNYHET: Biamp Systems förvärvar Audioprof Group International

BRANSCHNYHET: Biamp Systems förvärvar Audioprof Group International