Mattias Arrhenius är ny vd hos Bo Edin AB

Mattias Arrhenius är ny vd hos Bo Edin AB

Hos Bo Edin AB händer det grejer. Meta Bernhager har efter 18 år på företaget lämnat över sin tjänst som vd till Mattias Arrhenius.

Mattias började sommarjobba på företaget 2009, samma år för övrigt som Meta själv klev upp till vd-posten. Hans bakgrund inom teknik, bland annat med studier på maskiningenjörsprogrammet i industriell ekonomi och produktion på KTH är något som ger honom, och de runtomkring honom på företaget, mycket energi och entusiasm inför framtiden. 

 

– Självklart var det en stor ära när jag fick erbjudandet att ta över efter vår tidigare vd, säger Mattias. Meta har gjort ett fantastiskt arbete och jag har stora skor att fylla.

 

– När jag tänker tillbaka på min tid som vd är jag nöjd med det jag åstadkommit och den resa både företaget och jag själv gjort, fortsätter Meta. Jag är glad att det var Mattias som kom in som vd, kul att lämna över till en yngre generation och dessutom delägare i företaget. Mattias kommer att tillföra mycket genom sin ungdomliga entusiasm, teknikkunnande och sociala förmåga. Jag önskar Mattias ett varmt lycka till, det kommer att bli kanon!

 

Bo Edin AB är världsledande innovatör och leverantör av högkvalitativa hörselprodukter med varumärken som univox, amplicomms och geemarc under sitt paraply. 

 

www.edin.se

K-Array distribueras i Sverige av Arva Trading

K-Array distribueras i Sverige av Arva Trading

Benum nu exklusiv distributör av RCF i Sverige och Norge

Benum nu exklusiv distributör av RCF i Sverige och Norge