PPDS når miljoner användare med nytt samarbete

PPDS når miljoner användare med nytt samarbete

PPDS har ingått partnerskap med PMS-integratörerna Nonius, Nevotek och Imagine Soft, vilket enligt PPDS ska ge ett större urval för kunder och användare.

Nonius, Nevotek och Imagine Soft finns tillsammans representerade i över 830,000 hotellrum, vilket enligt dem gör att de idag når över 120 miljoner användare. De nya plattformarna ska kunna tillhandahålla flera olika personliga tjänster för gästerna, såsom välkomstmeddelanden, visning av fakturor och personliga erbjudanden.

– Hotell-TV behöver inte längre bara vara en skärm i rummet, med ett enda syfte. Som med en telefon eller en dator så har TV-apparater utvecklats bortom sin ursprungliga funktion och har blivit ett ovärderligt kommunikationsverktyg. Det är en viktig källa för både underhållning och information. Tillsammans med kapaciteten och den fortsatta innovationen av MediaSuite och i samarbetet med dessa ledande PMS-integratörerna, ger vi hotellägarna möjlighet att leverera den upplevelse de vill erbjuda sina gäster. Från det ögonblick de går in i ett rum tills de checkar ut, säger Jeroen Verhaeghe International Business Manager Professional TV PPDS.

Ny VD för Hawk-Eye

Ny VD för Hawk-Eye

Strömmande proffsbox

Strömmande proffsbox