PPDS Studios öppnas i Europa och Nordamerika

PPDS Studios öppnas i Europa och Nordamerika

PPDS Studios är den nya platsen för inspiration, innovation och samarbeten. Det ska förstärka kontakterna som skapas på mässor, möten och online och låter partners samt kunder uppleva lösningar före installation.

PPDS Studios ska ge kunder och partners tillgång till hela företagets utbud av produkter och lösningar. Tanken är att erbjuda ett mer inspirerat interagerande med partners och möjlighet till bättre informerade beslut för kunderna. Allt ska enligt företaget stödja partners inklusive systemintegratörer, konsulter, distributörer, AV/IT-designers/arkitekter och inspirera slutkunder att förverkliga sin installationsvision och ambition. PDS Studios har officiellt öppnats i Amsterdam, Madrid , Paris, Stockholm, München, Milano och nära Cheltenham i Storbritannien. Det har även öppnats en i Charlotte, USA och fler PPDS Studios planeras under 2023 och framåt.

–  Vi förstår värdet för våra partners och kunder att kunna mötas för att samarbeta, upptäcka och uppleva vårt omfattande utbud av produkter och lösningar för sig själva, säger Martijn van der Woude VP Global Marketing and Business Development på PPDS.

Ny USB mikrofon från Sennheiser

Ny USB mikrofon från Sennheiser

Utomhus i Litauen

Utomhus i Litauen