PRODUKTNYHET: Audac expanderar takhögtalarsortimentet

PRODUKTNYHET: Audac expanderar takhögtalarsortimentet

Lanserar Cena- och Circa-serien. 

Cena

Skillnaderna mellan Cena- och Circa-högtalarna, bägge ämnade för takinstallationer, är att Cena lämpar sig för mindre applikationer där utrymmet är begränsat, medan Cira är mer av en premium-variant med lite mer flexibilitet och tryck i komponenterna. 

Cena, som utlovas vara en mer kostnadseffektiv lösning med låg profil, kommer med antingen 5- eller 6,5-tums-kon. Ljudet hävdas vara kristallklart, och dess SpringFit-funktions sägs borga för snabb installation.

Cira (ingångsbild), premium-varianten, är bestyckad med komponenter som lovar ljud i "absolut världsklass". Installationsmässigt är det möjligt för tvåvägs kombinationsinstallation genom QuickFit-teknologin. Och med FastCon-fästena ska installationen gå undan ordentligt. Modellen finns i svart och vit kulör, och tål utomhusbruk. 

TILLGÄNGLIGA MODELLER

CENA
CENA506 (5")
CENA706 (6,5")

CIRA
CIRA5 (5 1/4")
CIRA7 (6,5")
CIRA8 (8")

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: AUDAC, WWW.AUDAC.EU

PRODUKTNYHET: Smidiga kamerahandtag från Wooden Camera

PRODUKTNYHET: Smidiga kamerahandtag från Wooden Camera

EVENT: Shure turnerar Norden tillsammans med Benum

EVENT: Shure turnerar Norden tillsammans med Benum