LEWITT distribueras nu i Sverige, Finland och Danmark

LEWITT distribueras nu i Sverige, Finland och Danmark

Den nordiska distributören av ljudutrustning, Nordic Audio Distribution, blir nu distributör för LEWITT i Sverige, Finland och Danmark. Det österrikiska företaget, med bas i Wien, tillverkar mikrofoner av högsta kvalitet för både live- och studiosammanhang.

 

– Sedan företaget grundades 2010 av entreprenören och audiopionjären Roman Perschon, har LEWITT vuxit till ett världskänt företag under ledning av en dedikerad och mångfaldig grupp audioexperter med en passion för kvalitet, samt har de tekniska faciliteterna för att helt kunna fokusera på kundens behov, säger Olle Nordström, Sales & Marketing Director, Nordic Audio Distribution. LEWITT-mikrofoner sätter nya standarder inom ljudupptagning som ett modernt, innovativt alternativ till äldre, traditionella teknologier. När möjligheten öppnade sig för ett samarbete med LEWITT blev vi väldigt förväntansfulla, och är nu stolta över att vara distributör. 

 

– Nordic Audio Distribution delar vår vision om exceptionell försäljning och kundservice, fortsätter Mike vad der Logt, Head of Sales hos LEWITT. Deras säljare, produktexperter, marknadspersonal, och kundserviceteam kommer att spela en viktig roll i att lyfta oss till nästa nivå.

 

www.lewitt-audio.com

Ett enkelt sätt att tilltala massan

Ett enkelt sätt att tilltala massan

INDUSTRY OPINION: Nya webbdirektiv 2019

INDUSTRY OPINION: Nya webbdirektiv 2019